Aanpak

De Vepa aanpak : professioneel - creatief - persoonlijk

Of het gaat over een complete badkamerinrichting, een ventilatie-installatie, een zonneboiler of simpelweg een toilet, bij Vepa mag je steeds rekenen op een professionele, creatieve en persoonlijke begeleiding. Wij luisteren, inspireren, concretiseren en geven je vertrouwen en garanties !

Wij luisteren naar jouw wensen en noden, in onze showroom of bij je thuis.

Een vaste Vepa-contactpersoon analyseert samen met jou de behoeften en wensen binnen een project. Dit gebeurt in onze toonzaal of bij jou thuis. Met de juiste informatie die je krijgt van je contactpersoon kan je je heel gericht inspireren, in stijl, mogelijkheden en budget.

We inspireren je binnen de gewenste stijl en budget.

In onze innovatieve toonzaal kan je je inspireren in tientallen opstellingen van grote en  kleine badkamers en toiletinrichtingen, wellness-mogelijkheden en technische producten en oplossingen. Ook vakliteratuur en voor-en na-realisaties zijn er voor jou beschikbaar. 
Tip : maak jezelf eerst een beeld van het totale plaatje, inclusief verlichting, tegels en decoratie. Zo kan je heel gericht en compleet je project plannen.

We maken jouw project concreet met een gedetailleerde prijsofferte, plannen en 3d-tekeningen

Na bespreking met je Vepa-contactpersoon ontvang je van hem/haar een gedetailleerde prijsofferte voor jouw project. Dit kan een offerte zijn met door jou gekozen producten of voor het totaalplaatje van producten met installatie. Vepa coördineert dit namelijk in samenwerking met de professionele installateur voor jou. Je krijgt verschillende mogelijkheden en/of merken aangeboden met elk hun pro’s en contra’s waaruit je de beste keuze maakt. Deze met de beste verhouding in kwaliteit, design, comfort en prijs.

We geven je vertrouwen met klantenreferenties en 1 contactpersoon

We kunnen je heel wat referenties voorleggen van tevreden klanten. Zowel van badkamerrenovaties als van technieken-installaties. Van vergelijkbare projecten tonen we je graag de voor- en na-realisaties. 
Door gans je project word je efficiënt begeleid door een vaste Vepa contactpersoon die jouw project door en door kent. Zo kan je in volle vertrouwen met ons samen werken aan jouw droom-installatie.

We geven je garanties door onze samenwerking met professionele installateurs

Vepa werkt uitsluitend met producten en materialen van hoogstaande kwaliteit. En dit van gekende merken met een gewaarborgde dienst-na-verkoop. Daarenboven hebben we een eigen administratieve ondersteuning door een technisch medewerker waardoor vervangingen of herstellingen onder garantie zeer efficiënt georganiseerd worden. Voor reparaties doen we een beroep op vakmensen uit ons netwerk. 
Voor coördinatieprojecten werkt Vepa uitsluitend samen met professionele installateurs in verschillende vakgebieden zoals loodgieters, tegelzetters, elektriciens, bezetters en schrijnwerkers.
Zo kunnen wij jou een zorgeloos traject garanderen !