Over VEPA

VEPA – jouw comfort op n°1

Vepa is een familiale groothandel die al 39 jaar een vaste waarde is in sanitair en verwarming bij consumenten, installateurs en bouwfirma’s. Zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten heeft Vepa een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle merken, aangevuld met specifieke ondersteunende diensten. Een professionele, creatieve en persoonlijke aanpak zetten jouw comfort op de eerste plaats.

Sanitair

Badkamerinrichtingen maar ook alles voor het kleinste kamertje, je privé-wellness en het sanitair in je keuken vind je bij Vepa. Je badkamer inrichten of renoveren kan je bij Vepa werkelijk van A tot Z, inclusief badkamerverlichting, tegels en decoratie.

Technieken

Naast klassieke technieken voor verwarming, koeling, ventilatie en waterbehandeling draagt Vepa duurzame technieken hoog in het vaandel. Hernieuwbare energie wordt ingezet met warmtepompen, zonneboilers, douche warmtewisselaars en warmtekrachtkoppelingen.

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal is na montage vaak niet meer zichtbaar. Daarom biedt Vepa alleen installatiematerialen in de hoogste kwaliteit van gekende merken. Ook alle gereedschappen die de professionele installateur gebruikt zijn verkrijgbaar, zowel te koop als te huur.

Diensten

Toonzaal - In onze innovatieve toonzaal kan je je inspireren in tientallen grote en kleine badkamers en toiletinrichtingen met een dag- en nachtsimulatie, uniek in België ! Ook opstellingen van technieken en wellness-installaties zijn tentoongesteld. Samen met je Vepa-adviseur, je installateur of zelfs jouw architect kan je rustig jouw project bespreken in de spreekruimte met materialenbibliotheek. Een privé spreekhoek, een kinderspeelruimte, een gezellige badshop en onze bar maken uw bezoek aan Vepa tot een aangename en onvergetelijke gebeurtenis.

Afhaalmagazijn – In ons afhaalmagazijn word je professioneel geholpen door onze technische adviseurs. Professionele installateurs kunnen zichzelf bedienen of zelfs de nodige goederen laten klaarzetten voor afhaling. Ook buiten de openingsuren kan materiaal afgehaald worden via onze nachtsluis. Consumenten worden vakkundig begeleid aan onze afhaalbalie.

                                                                                                                                                                                                                 

Eigen transport– Leveringen bij klanten thuis, op werven of bij de professionele installateur gebeuren met eigen transport. Een intelligente leveringsplanning maakt het mogelijk tegelijk afhalingen bij leveranciers te combineren. Zo wordt het transport zo efficiënt mogelijk georganiseerd. Alle Vepa-voertuigen rijden daarenboven op milieuvriendelijk aardgas.


 

Studiedienst – De Vepa studiedienst bestaat uit een team van technisch adviseurs, tekenaars en ingenieurs die thuis zijn op elk vlak in sanitair en hvac. Samen met de klant analyseren zij de behoeften en wensen binnen een project. Na studie worden verschillende opties aangeboden, geargumenteerd met elk hun voor- en nadelen. In overleg met de klant wordt gekozen voor de installatie met het hoogste comfort en rendement.

 

Dienst na verkoop – Vepa beschikt over een eigen dienst-na-verkoop afdeling die zijn klanten  snel en efficiënt bijstaat voor wisselstukken onder garantie of herstellingen. 

Projectcoördinatie – In samenwerking met de professionele vakman bied Vepa de unieke dienst van projectcoördinatie. Een vaste Vepa-contactpersoon begeleidt en volgt het project op en coördineert hiervoor alle betrokken partijen : leveranciers, architect, interieurarchitect de verschillende vaklui en eventuele keuringsdiensten. Werfbezoeken en administratieve opvolging horen hier uiteraard ook bij. Zo kan elkeen zich focussen op zijn/haar corebusiness en het beste van zichzelf geven. Voor de klant betekent dit een efficiënte en zorgeloze badkamerrenovatie of technieken-installatie.